Matematik

inverse funktioner..

26. marts 2009 af dunark (Slettet)

 Hey folks..

har lidt problemer med nogle inverse funktioner... tænkte jeg måske kunne tage dem en af gangen herinde...

h(x)=10^x

kan jeg lave en invers funktion til den her...


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

y=10^x (=)

log(y) = x

altså log(x) er den inverse funktion


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

tegn dem på din lommeregner for at tjekke dit resultat.


Svar #3
26. marts 2009 af dunark (Slettet)

 hvordan virker log??

det er den her funktion vi ikke skulel være i stand til at løse...

det komme rtil at give mega meget credit hvis jeg kan forklare stof som vi slet ikke har været inde over endnu...


Svar #4
26. marts 2009 af dunark (Slettet)

 hvad er reglerne for log??


Skriv et svar til: inverse funktioner..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.