Matematik

Løs ligning ?

29. marts 2009 af anyoung (Slettet)

Funktionen f har forskriften

f(x) = 2x -3

Løs ligning f(x) = f-1(x)

Hvad skal jeg gøre?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2009 af kieslich (Slettet)

f -1(x) er den inverse funktion. Det vil sige du skal bestemme x som funktion af y i y = 2x-3. ie: Isoler x.


Skriv et svar til: Løs ligning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.