Matematik

Funktion

01. april 2009 af Borrisholt (Slettet)

En funktion f er bestemt ved: f(x) = x^3 + 6x^2 + k hvor k er et tal. Bestem de værdier af tallet k, for hvilke grafen for f har netop to skæringspunkter med førsteaksen. Kan nogen hjælpe mig igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2009 af peter lind

se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=664945


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2009 af 0802oovad (Slettet)

løsningerne er:  k = 0  v  k = -32

(hvis du ville have facit)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.