Matematik

Hjælp tak:) Om sammenhæng mellem eksponentiel udvikling og rentesregning

09. april 2009 af mads5 (Slettet)

Jeg har fået en opgave:

1) Redegør for sammenhængen mellem eksponentiel udvikling og rentesregning.

Er der nogle der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2009 af 215 (Slettet)

 de vokser begge eksponentielt ?


Svar #2
09. april 2009 af mads5 (Slettet)

Er det bare det ?? der er ikke mere i den eller hva ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Hvis du ser på renteformlen, så er det en eksponentiel udvikling :)

K(n)=K0(1+r)n

Der er en klar lighed mellem ovenstående ligning og

y=bax , hvor a=1+r


Svar #4
09. april 2009 af mads5 (Slettet)

Mange tak, tak for hurtigt svar :P


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Det var så lidt, jeg håber du kunne bruge svarene. :)


Skriv et svar til: Hjælp tak:) Om sammenhæng mellem eksponentiel udvikling og rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.