Matematik

eksp. funktion

13. april 2009 af sejheden (Slettet)

håber at få hjælp til en opgave som jeg slet ikke forstår?

Begrund hvilke af funktionerne

g(x)=(0,34*1,27^x)

h(x)=(3,41*0,72^x)

k(x)=7,2*4,2^x)

der er voksende, og bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion f, der har vækstrate 20%, og for hvilken f(0)=20


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Hvad er dit eget bud? Husk at argumentere for dit svar.


Skriv et svar til: eksp. funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.