Matematik

forskel mellem 2hx & 2xh

18. april 2009 af biqqu (Slettet)

Hej allesammen,

jeg er lidt i tvivl om når man sidder med (x+h)2 = x2+h2+2hx .. er det så lige meget, om det er 2hx eller 2xh? princippet er vel det samme?


Svar #1
18. april 2009 af biqqu (Slettet)

reducér: (x+h)2-h(h+2x) = x2+h2+2hx-h2-2hx=x2 .. er den korrekt?


Svar #2
18. april 2009 af biqqu (Slettet)

Spørgsmål 2: jeg har opgaven om et ekspotionelt voksende funktion

det gælder at når f(3)=200 og f(5)=800 bestem en forskrift for f

Jeg ved at jeg skal anvende formlen: (x2-x1)kvdr(y2/y1) = (5-3)kvdr(800/200) = 3kvdr(4) = 3kvdr(2) .. jeg er stået af her-


Svar #3
18. april 2009 af biqqu (Slettet)

Undskyld for de mange spørgsmål, men må lige spørger:

spøgersmål 3: Når man har fået angivet en funktion, og skal bestemme f'(x) skal man så skrive det med "<=> eller --> .. fx

f(x)=x^3-3x^2+4 <=> f'(x) = 3x^2 - 6x ELLER f(x)=x^3-3x^2+4 --> f'(x)=3x^2-6x


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2009 af kieslich (Slettet)

#0 ja.   #1 ja.   #2  5-3 = 2,  2√(4) = √(4) = 2.   #3  ⇒


Skriv et svar til: forskel mellem 2hx & 2xh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.