Matematik

Differentiabel funktion

20. april 2009 af aguti (Slettet)

Om en differentiabel funktion f oplyses at f(2) = 3 og f '(2) = -1

Funktionerne g og h er givet ved

g(x) = f(x)+x     og      h(x) = x·f(x)

Bestem g '(2) og h '(2)

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Er nemlig helt lost... :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 diff g og h (ved brug af regnereglerne) og indsæt de kendte værdier ...


Svar #2
20. april 2009 af aguti (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Differentiabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.