Matematik

Hvad vil det sige?

24. april 2009 af biqqu (Slettet)

(f(x)+g(x))'=f'(x)+g'(x)

Det der står med fed er jeg lidt i tvivl om, er det dér jeg skla indsætte de afledte funktioner ind eller er det de ikke afledte? for der står jo mærke


Svar #1
24. april 2009 af biqqu (Slettet)

spørgsmål 2: når der står, udtryb z ved h.. vil det så sige, at jeg skal lave en funktion af z hvorved h står ligesom x normalt gør?


Svar #2
24. april 2009 af biqqu (Slettet)

Spørgsmål 3: hvis man har fået angivet en funktion og t indgår, og der står at man skal finde t=0, vil det sige sige at jeg skal sætte finktion ligmed 0 eller at jeg skal sætte 0 ind på t's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvis du definerer funktionen h(x) = f(x) + g(x), så er det med fed h(x) differentieret.

2) Ja.

3) Det sidste.


Svar #4
25. april 2009 af biqqu (Slettet)

#3 hvad skal der så stå før man sætte t=0??


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: "Beregn f(0)" eller lign..


Skriv et svar til: Hvad vil det sige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.