Matematik

Eksponentiel funktion

26. april 2009 af LineGrøndahl (Slettet)

Hvordan beregner man skæringspunktet mellem to eksponentielle funktioner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af NejTilSvampe

 sætter dem lig med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2009 af kieslich (Slettet)

Sætter dem lig med hinanden. Løs g(x) = f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2009 af mathon

b1*a1x  =  b2*a2x

(b1/b2) = (a2/a1)x

ln(b1/b2) = ln(a2/a1)*x

x = ln(b1/b2)/ln(a2/a1)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.