Matematik

rettelse

27. april 2009 af biqqu (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/167215 nogen der vil rette efter?


Svar #1
27. april 2009 af biqqu (Slettet)

opgave 2: Om tre variable x, y og z oplyses følgende:

z er ligefrem proportional med y med proportionalfaktoren 3,
x og y er omvendt proportionale, og
y er 10, når x er 0.5

a) Udtryk z ved x

Mit svar:
z=3y, da z er ligefrem proporitonal
xy=k, hvor k=0,5*10=5
y=(5/x), y udtrykkes ved x
z=3y
z=3*(5/x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2009 af Isomorphician

Det er rigtigt.

Du kan altid indtegne graferne og tjekke dine egne resultater hvis du er i tvivl.


Svar #3
27. april 2009 af biqqu (Slettet)

Tak Isomorphician! :)

Fik du også lige set #1? :)

.. og hvis nogen har overskud, må de også se på opgaven: http://peecee.dk/upload/view/167217


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2009 af Isomorphician

Det ser også rigtigt ud.


Svar #5
27. april 2009 af biqqu (Slettet)

mange tak skal du have


Svar #6
27. april 2009 af biqqu (Slettet)

Blir altså også lige nødt til at spørger om denne opgave: http://peecee.dk/upload/view/167217 :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2009 af Isomorphician

Korrekt.


Svar #8
27. april 2009 af biqqu (Slettet)

tak


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.