Matematik

hvad gør man

29. april 2009 af midler (Slettet)

Hej.

Trapezet ABCD er siden AD parallel med siden BC, vinkelA = 68, |AD| = 12, |AB|=5 og |BC|=4

Diagonalernes skæringspunkt kaldes S.

Beregn længden af linjestykket AS.
 

hvad gør man

jeg har regnet de andre sider og vinkler hvis det hjælper???

først har jeg delt den op i to trekanter:

ABD:

A= 68 grader

B= 87.8

D=24,2

BD=11,1

BCD:

B=87.8

C=71,5

D=20,7

CD=11,7


Svar #1
29. april 2009 af midler (Slettet)

i får den vel ikke til 2,8 eller 3,825 ???


Svar #2
29. april 2009 af midler (Slettet)

er der ikke nogen som har et bud på det


Skriv et svar til: hvad gør man

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.