Matematik

integration ved substitution

04. maj 2009 af Imanb (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:

∫¨e2->e    ln(lnx)/x dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Kan ikke lige tyde hvad du mener: ∫ e2x dx       og       ∫ ln(ln(x))/x dx     ????


Svar #2
04. maj 2009 af Imanb (Slettet)

nej det er et bestemt integral med grænsen e^2 til e


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Lav substitutionen u = ln(x)  så er du/dx = 1/x   ⇔ du = 1/x dx


Svar #4
05. maj 2009 af Imanb (Slettet)

takker


Skriv et svar til: integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.