Matematik

eksponentiel funktion?

07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Er denne ikke en eksponentiel funktion?

f(x)=21+59e^(-0,66t) <=> f(x)=b*ax

--- og hvorfor kan min lommregner, TI89, ikke indtegne denne graf?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Nej det er en funktion bestående af en konstant funktion og en eksponentielt faldende funktion.

Har du sat grænserne rigtigt?  ymin = 0, ymax = 90. xmin = 0


Svar #2
07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

nej, den kan stadig ikke :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Hvilket minus benytter du?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2009 af kieslich (Slettet)

#0
 

f(x)=21+59e^(-0,66t) <=> f(x)=b*ax

Fordi der her          ^    skal være et x


Skriv et svar til: eksponentiel funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.