Matematik

hurtig spørgsmål .

09. maj 2009 af Fremder (Slettet)

hej .. da jeg skal til mat eksamen på mandag, vil jeg blive rigtig glad hvis der er nogen her der kan forklar mig hvordan dette løses:

Bestem værdien af (x+h)^2-h(h+2x) , når h = 2 og x = 3

MIN FORSLAG :

(3^2+2^2)-2(2+2*3)

9+4-2*8

13-16 ? kan dette passe ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Nej.

(3+2)2-2(2+2·3) = 25 - 16 = 9


Svar #2
09. maj 2009 af Fremder (Slettet)

hvordan fik du det? vil du ikke være venlig og kom med udregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

(3+2)^2-2*(2+2*3) =

9+4+12 -4-12 = 9


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2009 af ibibib (Slettet)

De står der jo


Svar #5
09. maj 2009 af Fremder (Slettet)

hvor har du 12 fra


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2009 af Friisi (Slettet)

  (x+h)^2-h(h+2x) , når h = 2 og x = 3

Vi indsætter værdierne for hhv. h og x:
(3+2)^2-2(2+2*3)  = 5^2-2(2+6) = 25-2*8 = 25-16 = 9


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2009 af webnord (Slettet)

(x + h)2 - h(h +2x)

x2 + h2 +2hx -h2 -2hx

x2  32 = 9


Svar #8
09. maj 2009 af Fremder (Slettet)

ok.. 1000 tak alle sammen


Skriv et svar til: hurtig spørgsmål .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.