Biologi

STX biologi A skriftlig eksamen - råd

13. maj 2009 af 615243 (Slettet)

Hej! :-)

Jeg skal op til biologi skriftlig A imorgen og jeg ville hører hvordan I griber opgavesættet an? Læser I dem først alle igennem vælger, og derefter bruger bøger til at finde svar, eller kan I normalt svaret i hovedet og så bare supplere med brug af bøger? Fortæl endelig om I har nogle små fif eller ligende :-)

Held og lykke med eksamerne!

VH Jonas


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Start med at danne dig et overblik over alle opgaverne.

Er der nogen som ser svære ud? Eller er der nogen hvor opgaven lyder besværelig eller kompliceret?

Du må vælge én fra, så vælg altid den du ved mindst om fra.

Så er det ellers bare igang med at skrive. Start med at skrive alt det du kan huske om et givent spørgsmål, jeg plejer at slå caps lock til når jeg kommer på noget jeg vil ændre senere eller meget gerne vil huske. Besvar så vidt muligt alle spørgsmålene, men spring altid dem over du ikke kan huske, og lav i stedet alle dem du finder lette først. Så kan du gå i gang med at finde svarene til de svære opgaver i bøger og gemt i krogene i hjernen. Har du ingen problemer med spørgsmålene, så kan du bruge tiden til at komme med tilføjelser og gode betragtninger (fx læst i bogen). Husk altid at læse opgaven 2-3 gange igennem inde du afleverer, gerne efter du har været en tur på toilettet og stresset lidt af, for så opdager man altid nogle fejl eller nye vinkler på et spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2009 af Aniis (Slettet)

Lyder meget lovende, jeg sidder også og skal op i morgen og er sindssygt nervøs. Tror du skal skrive der ud af med caps lock, og derefter læse det igennem også rette til hvorefter du begynder på det du ikke er så sikker på og kigger i dine noter og bøger.


Skriv et svar til: STX biologi A skriftlig eksamen - råd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.