Matematik
Funktioner
07. maj 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har denne opg. til imorgen:
Fubktionen f er givet ved f(x) = x^2
Om en anden funktion g vides, at g(x) er omvendt propertional med f(x), og at g(2) = 1
Bestem en forskift for g.
Fubktionen f er givet ved f(x) = x^2
Om en anden funktion g vides, at g(x) er omvendt propertional med f(x), og at g(2) = 1
Bestem en forskift for g.
Svar #2
07. maj 2003 af Lurch (Slettet)
Da g(x) er omvendt proportional med f(x), har den formen, g(x)=k/f(x)
indsæt dit punkt på g(x) og find k,
1=k/2^2 => k=4 => g(x)=4/x^2
indsæt dit punkt på g(x) og find k,
1=k/2^2 => k=4 => g(x)=4/x^2
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
