Fysik

Varmekapacitet Fælles temperatur

20. maj 2009 af mcstudley (Slettet)

Hej jeg ville meget gerne høre om der er nogen der kender en formel til at finde fælles temperaturen for noget???

Jeg har nemlig en opgave hvor jeg har et facit der hedder tfælles=24,7C og jeg skal så lave en opgave til det

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af mathon

   varmeafgivelse           =           varmemodtagelse
mlod*clod*(100-tfælles)  =  mvand*(4,186 J/(g*K))*(tfælles-tbeg)


Skriv et svar til: Varmekapacitet Fælles temperatur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.