Kemi

beregning af O2 molare volumen

23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 Nogen som kender en formel hvormed man beregne den molare volumen, jeg har gassens masse og den rumfang til råådighed....


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2009 af mathon

molarvolumen = V/(m/M) = (V*M)/m


Svar #2
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 øh... hvilken formel går du udfra.... tjek lige din PM


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2009 af mathon

n = m/M

molarvolumen = (V/n) =  V/(m/M) = (V*M)/m


Svar #4
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

forstår ikke lige helt hvordan du for molarvolumen ind?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2009 af mathon

n mol fylder V

1 mol fylder (V/n)


Svar #6
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

hmm.... tja...er nu ikke sikker på at det den jeg skal bruge du kan lige se min opgave... opg. 4... (filen er krypteret sender koden til dig...)


Svar #7
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

filen

Vedhæftet fil:KEmi afl.doc

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. maj 2009 af mathon

...der er ingen grund til hemmelighedskræmmeri, når du har oprettet tråden.
Det virker i bedste fald som sekterisk narreværk.


Svar #9
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 hm... ja lidt gør det... men det er mit værk


Skriv et svar til: beregning af O2 molare volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.