Kemi

hurtig svar: %- afvigelse

23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 er dette rigtigt udregnet  ?


reaktionsligning: PbO2(s)  -> O2(g) + Pb(s)
massen af ilt: 0,159994 g
målt masse: 0,07480 g
% -afvigelse: (0,07480-0,159994)/0,159994*100= -53,2482 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2009 af mathon

                                            PbO2(s)  →  O2(g)   +   Pb(s)
ækvivalentmængder i mol             1               1             1
ækvivalentmængder i g            239,21         32,00      207,21
aktuelle
ækvivalentmængder i g                x           0,07480        y
 

x/(239,21 g) = (0,07480/(32,00) = 0,0023378

x = 0,0023378*(239,21 g) = 0,559153 g

y/(207,21 g) = 0,0023378

y = 0,0023378*(207,21 g) = 0,484353 g


Svar #2
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 undskyld? 


Svar #3
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

du kunne se min opgave igennem hvis du ville se hvad jeg mente...


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2009 af sHastrup (Slettet)

215, du har ret i din udregning af afvigelse.


Svar #5
23. maj 2009 af 215 (Slettet)

 ok tak...


Skriv et svar til: hurtig svar: %- afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.