Kemi

aktuel koncentration - en lille opgave

26. maj 2009 af sofie123 (Slettet)

Hvad er Al3+ og SO42-   I 0,0,50 M Al2(SO4)3

Er dette korrekt:

Al3+ = 0,1 M

SO42- = 0,15 M


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2009 af mathon

Ja

hvis 0,0,50 M Al2(SO4)= 0,050 M Al2(SO4)3


Svar #2
26. maj 2009 af sofie123 (Slettet)

okay, tak. dejligt at have forstået det


Skriv et svar til: aktuel koncentration - en lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.