Matematik

hjælp til at regne afstanden fra et punkt til en plan.

27. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

jeg har formlen for afstande mellem et punkt og linje

hjælp til at regne afstanden ud. jeg gør noget forkert under vejes.

oploder filen


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Upload venligst som .doc - tak. =)


Svar #2
27. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

hvordan gør man det???


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Gemmer filen som andet end .docx.


Svar #4
27. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

har formlen for afstande=I r ×p0A I / I r I

r=retningsvektor .

har følgende punkter.

p(4,1,2) og (x,y,z)=(-1,2,4)+t *(1,.3,5)


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Det er ikke noget plan - det er en linje.


Svar #6
27. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

oploder igen


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Slå op i din formelsamling efter formlen for afstanden fra et punkt til en linje i rummet.

Uden yderligere notationsforklaringer kan jeg ikke hjælpe dig yderligere.


Svar #8
27. maj 2009 af jwan20 (Slettet)

men er den formel for afstand jeg har brugt forkert???

jeg finder fremtil at afstanden=6

men ved ikke om det er rigtigt??


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Jeg ved ikke, hvad det er for en formel, du har skrevet øverst i dokumentet, for jeg aner ikke, hvad de forskellige symboler betyder.


Skriv et svar til: hjælp til at regne afstanden fra et punkt til en plan.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.