Kemi

redoxreaktion (rette)

01. juni 2009 af seriøs (Slettet)

Er denne redoxreaktion rigtig afstemt... jeg synes den ser rigtig ud ;)

Ag + NO3- --> Ag+ + NO

3 Ag + NO3- → 3 Ag+ + NO

3 Ag + NO3- + 4 H+ → 3 Ag+ + NO + 2H2O

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juni 2009 af playstation (Slettet)

JA


Svar #2
01. juni 2009 af seriøs (Slettet)

ok. tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2009 af sofie123 (Slettet)

burde den ikke hedde 5 istedet for 3?

NO3-= oxidationstal= x+3*(-2)=-1

x= 5 ??


Skriv et svar til: redoxreaktion (rette)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.