Matematik

potensfunktioner og normal fordeling?

04. juni 2009 af dummy (Slettet)

Hej allesammen. 

Jeg har nogle problemer med to eksamens spørgsmål som jeg håber nogen kan hjælpe mig med :)

Jeg skal rede gøre for forskriften og grafen i en potensfunktion, dette er ikke i sig selv svært, det eneste jeg ikke kan finde noget om er hvad a og b angiver ? :/

I et andet spørgsmål skal jeg rede gøre for normalfordelingen herunder frekvensfunktion og fordelingsfunktion, og derefter vise hvordan det skal bruges til beregning af sandsynligheder ?

hele det spørgsmål kan jeg ikke finde hale i, selv ikke når jeg kigger i mine bøger s:

håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig, da jeg har en eksamen i vente skal jeg simpelthen skal bestå s:

tusind tak !


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2009 af olise22 (Slettet)

det jeg kan finde er at b er funktionsværdien i 1, fordi f(1)=b*1a= b

Og tallet a er eksponenten

Desværre har jeg selv svært ved sandsynlighed


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2009 af NejTilSvampe

  Øhm det eneste jeg ved om normalfordeling (siden jeg ikke har haft om det selv), er at funktionen ser noget i retningen af sårn her ud:

f(x) =[ 1/σ*√(2π) ]*e^-(x-μ)2/2σ2

hvor σ=spredningen og μ=middelværdi

har ingen ide om det hjælper dig :P men held og lykke.


Svar #3
04. juni 2009 af dummy (Slettet)

 det hjalp, tusind tak :)

var faktisk de to svar jeg ledte efter i opg. 1 ..

nu mangler jeg bar desperat en der kan fortælle om normalfordelingen mm ? :)

håber der er nogen der har tid ..


Svar #4
04. juni 2009 af dummy (Slettet)

 havde ikke lige set dit svar, forstår det ikke rigtigt ;)

men tusind tak fordi du havde tid :)


Skriv et svar til: potensfunktioner og normal fordeling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.