Matematik
Bestemt integral - bremselængde HASTER!!!
Hvordan omtaler man anvendelse af bestemt integral vdr. bremselængde ved forskellige hastigeder.
Svar #1
06. juni 2009 af mathon
når t = t' er tiden i standeseøjeblikket
gælder da v = a*t + vo
b = 0∫t'(a*t + vo)dt = [½at2+vot]0t' = ½*a*t'2+vo*t'
Svar #2
06. juni 2009 af keg (Slettet)
vist noget med at:
bevægelsesmængden som kan udtrykkes på flg måde 1/2*m*v2 er lig med kraften* vejlængden indtil hastigheden er ex 0, hvis man taler feks om en bils bremselængde
1/2 * m*v2 = F * s = m * a * s
1/2 * v2 = a *s , hvor v= hastighed, a= accelleration og s= vejlængde
prøv at arbejde videre herud fra
Svar #5
06. juni 2009 af riz (Slettet)
Tusind tak du har lige reddet os, så vi forhåbnelig får en god eksamen på mandag.
Skriv et svar til: Bestemt integral - bremselængde HASTER!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
