Matematik

vækst

08. juni 2009 af sunshine87 (Slettet)

hvordan bevis man T2


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2009 af Daniel TA (Slettet)

Ud fra de oplysninger man får fra definitionen af en eksponentiel funktion og og hvad T2 er for en størrelse rent grafisk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2009 af NejTilSvampe

  fordoblingskonstanten

2*x1 = x1 + T2 = x2

2*f(x1) = f(x2)

2b*a^x1 = b*a^x2

2=a^x2/a^x1

2= a^(x2 - x1)

2= a^(x1+T2 -x1)

2 = a^(T2)

ln(2) = ln(a)*T2

ln(2)/ln(a) = T2
noget i den stil der.


Skriv et svar til: vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.