Fysik

vægt forskel

23. juni 2009 af [email protected] (Slettet)

Hvad skyldes det at:

jeg beregner hvor meget en varmluftballon max må veje for at kunne svæve (TEORETISK) = 1,4g

men "ballonen" vejer, i praksis, uden luft i = 7g 

"Ballonen" kunne godt svæve under forsøget.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2009 af soerene15 (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2009 af statter_2 (Slettet)

Vi udregnede ballonens teorektiske nyttelast vha. formlen: Mnytte = Densiteten ude * V - (densiteten inde * V + Mballon)  og vi fik det til 8,82g, som er betydeligt højere end dit. men det kommer selvfølgelig an på volumen. men prøv at bruge formlen.


Skriv et svar til: vægt forskel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.