Matematik

Funktioner --> differentialregning

26. august 2009 af goldenkrogh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Funktionen f er bestemt ved, at f(x) = 6-3x. Bestem den stamfunktion F til f, der har linjen med ligningen y = 4 som tangent.

Angiv derefter den stamfunktion G til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 3x +2 som tangent 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af ibibib (Slettet)

Da F '(x) = f(x) kan du bestemme røringspunktet ved at løse ligningen 6-3x = 0. (Tangenten er jo vandret).


Skriv et svar til: Funktioner --> differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.