Matematik

Hældningstal og skæringspunkter, tegn graf.

27. august 2009 af Elev3 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har ingen idé om hvordan jeg løser den her opgave... Hjælp!

Opgaven lyder:

Find hældningstal og skæringspunkt med y-aksen og tegn graferne.

og 2 eksempler:

f(x)=-4x+7

y=x-3


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2009 af mathon

hvad betyder a og b i
y = ax + b?


Svar #2
28. august 2009 af Elev3 (Slettet)

A og B?? Hvor står de henne ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2009 af mathon

f(x) = y = -4x + 7

f(x) = y = x - 3


Skriv et svar til: Hældningstal og skæringspunkter, tegn graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.