Matematik
Areal
Hej allesammen, kan nogle virkelig hjælpe mig med de nedenstående opgaver, er virkelig gået i stå
Svar #2
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
hvordan vil du regne videre på det? plsss håber du vil hjæpe
Svar #4
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
Jeg kan aldrig komme videre efter
t = x+2
dt/dx = ? er det 2?
Svar #6
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
t = x+2
dt/dx = 1x
dt = 1xdx
1/1x dt
Nye grænser:
x=2 -> 2+2 = 4
x=0 -> 0+2 = 2
A = 0∫2√(x+2)dx = 2∫4t dx ?????? jeg kan ikke komme videre plus ved overhovedet ikke om d er rigtigt
Svar #7
27. august 2009 af mathon
A = 2∫4√(t) dt = (2/3)*[t*√(t)]24 =(2/3)(4*2 - 2√(2)) = (4/3)*(4 - √(2)) ≈ 3,4
Svar #8
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
A = 0∫2√(x+2)dx kan det passe at det bliver 6? altså arealet af det markede punktmængde er 6
og det andet
2*ln(2)
Svar #9
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
3,4 hvordan det når jeg regner i lommeregnet får jeg 6
Svar #10
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
okay okay sorry :D det er mit fejl det giver 3,4 men kan det passe at det andet giver 2*ln(2)
Forresten hvor kommer 2/3 fra
Svar #12
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
ja det så jeg lige, men kan det passe det andet er 2*ln(2)
Svar #16
27. august 2009 af hejmeddigg (Slettet)
f(x) = -e-x = A = --0∫-2 -e-x = - e2-1 = - 6,389 (er det rigtigt?
den sidste forstår jeg ikke rigtigt?
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
