Fysik

en hurtig opgave om tyngdekraft og newton

05. september 2009 af Camip (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej nogen som kan svare på dette:

En nøgle ophænges i et dynamometer/kraftmåler. dynamometeret viser 0,175 N.

Bestem nøglens masse.

Kan det passe at svaret er 0,017 kg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af mathon

T = m*g

m = T/g                                           (g = 9,82 m/s2)

                                                        enheden N = kg·m/s2


Svar #2
05. september 2009 af Camip (Slettet)

mange tak - T, står det for tyngdekraften ?

For så passer svaret 0,017 kg ?


Skriv et svar til: en hurtig opgave om tyngdekraft og newton

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.