Matematik

Areal mellem grafer for funktioner

05. september 2009 af Maya90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.. Jeg har en matematik opgave jeg ikke helt føler mig sikker på!

"Bestem arealet mellem graferne for funktionerne

f(x) = 2+sin (x) og g (x)= cos(x) -1       I intervallet [0;  ( 3*PI/2)] 

Hvorledes skal jeg så gøre? 

Integrere dem samlet og skrive intervallet til sidst? .. Eller hvordan? 

Jeg har lommeregneren Texas Ti - 89

Håber i kan hjælpe mig hurtigt! :) 

Maya 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2009 af peter lind

arealet=∫f(x)-g(x)dx med de anførte grænser.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. september 2009 af kieslich (Slettet)

Brug F3 + 2: integrate:

∫(2 + sin(x) - (cos(x) - 1) , x , 0 , 3*pi/2)


Svar #3
05. september 2009 af Maya90 (Slettet)

Tak :) den er løst nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2018 af emil858f (Slettet)

hvordan har du løst den, er lidt på bar bund med denne opgave 


Skriv et svar til: Areal mellem grafer for funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.