Matematik

funktioner

06. september 2009 af bulo (Slettet)

HJÆLP det Haster .

Jeg får det ikke til det samme, som det i facit.

bestem - hvis det er muligt - hældningskoefficienten for linjen gennem A 0g B

1) A (2,3) B (-7,6)

2) A (-9,5) B (7,1)

hvordan regner man det ud? HJÆÆLP!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af MN-P (Slettet)

Hældning (y1-y2)/(x1-x2)

1) hældning (3-6)/(2-(-7)) =-1/3

2) hældning (5-1)/((-9)-7) = -1/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

α = (y-y0)/(x-x0) = (6-3)/(1-5) = - 3/4. På samme måde med den anden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2009 af MN-P (Slettet)

#2 Jeg tror en af os har blandet talsættene sammen


Svar #4
06. september 2009 af bulo (Slettet)

tak for hjælpen, men forstår ikke hvordan du får det til -1/3?

3-6 = 3?

hvis du lige gider at forklare det ville det bare være super.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2009 af mathon

Δy/Δx = a = (6-3)/(-7-2) = 3/(-9) = -(1/3)


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2009 af MN-P (Slettet)

1) hældning (3-6)/(2-(-7)) =-3/9=-1/3


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.