Matematik

er det rigtigt? trejdegradslegning.

08. september 2009 af Fremder (Slettet)

Heej.

Jeg har lige brug for noget hjælp ;D

jeg skal isolere k. jeg kan ikke får den til at går op! :S min ligning siger:

f(x)=-22+k*-22-3*-2+6=0

MIN FORSLAG:

k=-8/-4-6+6

k=2  passe det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af Isomorphician

Skal det første led opløftes til 3. potens?

(-2)3 + (-2)2*k - 3(-2) + 6 = 0 <=>

-8 + 4k + 12 = 0 <=>

.....


Svar #2
08. september 2009 af Fremder (Slettet)

ja. skal opløftes til 3.potens. undskyld.!:D

men nu får jeg det til -8 :S:S


Skriv et svar til: er det rigtigt? trejdegradslegning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.