Matematik

vis at;

09. september 2009 af maxsi (Slettet)

 hey jeg har en opgave der siger:

vis; at (ln(16)-ln(4))/(ln(4)-ln(2)) = 2

please hjælp mig, da jeg næsten fatter brik af hvordan jeg skal gøre.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2009 af Fourier (Slettet)

ln16 - ln4 = ln(2^4) - ln(2^2) = 4ln2 - 2ln2 = 2 ln2

ln4 - ln2 = ln(2^2) - ln2 = 2ln2 - ln2 = ln2

(2ln2) /ln2 = 2.


Svar #2
09. september 2009 af maxsi (Slettet)

 tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: vis at;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.