Matematik

Problemer med at integrere

09. september 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Er der nogen som kan hjælpe mig med de 4 små vedhæftede opgave. Evt. forklare, hvorfor, man skal sådan ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Kan du uploade som andet end .docx?


Svar #2
09. september 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Jo, det kan jeg godt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Kan du uploade som .pdf? :P


Svar #4
09. september 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Nej, det kan jeg ikke. Men et af spørgsmålene er:

∫(2x+3)^7    benyt substitutionen t=2x+3

Hvad skal jeg gøre ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_46.doc

Svar #6
09. september 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Hvordan skal jeg løse den her:

∫(ax+b)^n dx

?


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Brug substitution, hvor du substituerer u = 2x+b => du/dx = 2 => du = 2dx.


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_47.doc

Skriv et svar til: Problemer med at integrere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.