Matematik

eksponentiel udvikling ?

13. september 2009 af Gis (Slettet)

har et sprøgsmål hvor jeg skal bestemme forskriften for den eksponentielle udviklingling f hvor vi ved at f(4)=4 samt f(6)=144


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af Isomorphician

Du kunne opstille to ligninger med to ubekendte:

(i): 4 = b*a4

(ii): 144 = b*a6


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2009 af mathon

prøv at dividere dem


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.