Matematik

Hjælp mig igennem

15. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Nogen som kan hjælpe mig igennem denne ?

(S((1/c(m+1))((cx+d)^(m+1))+k)dx)´ Den ser mig godt nok forvirrende ud! Jeg starter vel med at integrere? og i så fald, hvordan integrere jeg så første led?

Vedhæftet fil: 111sidst.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_53.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2009 af mathheadinclouds (Slettet)

substitute u = cx+d,

then calculate u' = du/dx = c, solve for dx

plug the expression you get for dx into the integral, and write u instead of cx+d, then you will have an integral, that contains only u, no x must remain. That integral is a lot simpler to solve. Solve it, then plug cx+d back in for u, and you are done.

Do you live in Copenhagen? I do private math tutoring (in English, fordi min dansk er hellere beskedent), 120kr / hour.

tkloecker at googlemail punktum com

269 16 249


Svar #3
15. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

#1 dén er jeg med på! (: Men det er da ikke integrationsprøven du her har benyttet?


Skriv et svar til: Hjælp mig igennem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.