Matematik

Haster jeg har brug for hjælp !

17. september 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

kan ikke finde ud at lave den og skal aflevere opgaven i morgen .. please hjælp ..

Bestem
sin(5,5 grader)
tan(5,5 grader)
Hvor mange procent er tan(5,5grader) større end sin(5,5grader)?
Find ved hvilken vinkel sinusværdien afviger mindre en 1 % fra tangensværdien.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af peter lind

Det er noget du skal slå op på en lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2009 af bQnne (Slettet)

 Sin(5,5)  =   0,0958457525....... osv.

Tan(5,5)  =   0,0962890481....... osv. 

Hvis vi afrunder til 4 decimaler: 

Sin(5,5) = 0,0958

Tan(5,5) = 0,0963

Tan(5,5) er:   0,0963 / 0,0958 * 100 = 100,5219 % stører (dvs., at forskellen på de to tal er ca 0,5%)

Resten kan du selv tygge lidt på, når du nu ved alt dette. ;)


Skriv et svar til: Haster jeg har brug for hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.