Kemi

forskellige bindinger

20. september 2009 af stangblaa (Slettet)

hej alle håber en kan hjælpe mig med dette da jeg ikke helt fatter det endnu menhvilken slags binding er CH jeg vil mene det er en ionbinding jeg har gjordt sådan her C =2,5 H=8,4 = 5,9 derfor syntes jeg det er en ionbinding håber en kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Methan er et molekyle sammensat af kovalente bindinger. Hydrogen har 2,2 i elektronegativitet ikke 8,4 (det har ingen naturlige grundstoffer). Derfor bliver forskellen i elektronegativtet på 0,3, hvilket betyder, at der er tale om en svagt polær kovalent binding.


Skriv et svar til: forskellige bindinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.