Matematik

HASTER VIRKELIG!!

21. september 2009 af Jone (Slettet)

Jeg har en matematik opgvae, som jeg har brug for hjælp til. Håber virkelig en kan hjælpe. Tak

I 2005 var bevillingerne til forskning og uddannelse i et bestemt land 20 mia. kr. Det bliver besluttet, at disse bevillinger skal sitge med en fast årlig procent, så de i 2020 når op på 60 mia. kr.

a) Bestem den årlige procentvise stining i bevillingerne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

60 = 20(1+r)15

(1+r)15 = 3

1+r = 31/15 = 1,07599

r = 0,07599 = 7,599%


Svar #2
21. september 2009 af Jone (Slettet)

Tusind tak mathon.... Det var hurtigt må jeg sige (hehe). Men mathon jeg har også lige oprettet et par andre opgaver, som jeg også har brug for hjælp til. De skal afleveres i dag, og har kigget meget på dem, men kan ikke finde ud af det. Vil du ikke være sød og kigge på dem og se om du kan finde ud af nogen? Tak :))


Skriv et svar til: HASTER VIRKELIG!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.