Matematik

Regneforskrift for liniære funktion ? Hjælp!

21. september 2009 af MiLL92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, jeg har glemt hvordan man løser sådan en opgave:

Find regneforskriften for liniære funktion , grafen går gennem punkterne (-2,4) og hældningen er 3

Håber virkelig i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2009 af Isomorphician

a = (y- y0)/(x - x0)

Indsæt værdierne fra opgaven og omskriv til formen y = ax + b


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2009 af MN-P (Slettet)

a er hældningen

y=3x+b

indsæt (x,y)=(-2,4) i udtrygget ovenfor og beregn b


Skriv et svar til: Regneforskrift for liniære funktion ? Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.