Matematik

Areal vha. stamfunktion.

23. september 2009 af ggf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Beregn vha. stamfunktioner arealet af den markerede punktmængde.

jeg har f(x)=2x og g(x)=2-x på grafen kan jeg se at der står y=4

Det der irritere mig er at jeg ikke kan få to grænser ved at sætte f og g lig hianden og løse mht. x :-S


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af MN-P (Slettet)

Det ville være nemmere, hvis du satte tegningen ind, så man kan se den markerede mængde


Svar #2
23. september 2009 af ggf (Slettet)


Skriv et svar til: Areal vha. stamfunktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.