Matematik

hvordan regner man det her. Haster!!

26. september 2009 af Meandmy1 (Slettet)

hvordan regner man det her

g(x)= x2+2

Løs ligningen ( g o f)) (x) =4


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2009 af peter lind

Hvad er f ?


Svar #2
26. september 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Finktionen for  f er

f-1 (x)= -2x+8


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2009 af peter lind

Så er gºf(x)= (-2x+8)2+2


Svar #4
26. september 2009 af Meandmy1 (Slettet)

hvad skal man med 4


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2010 af ninabr58 (Slettet)

Hvordan finder man ud af dette her regnestykke

Skriv tallene som potens af 4


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2010 af peter lind

Hvis tallet t skal skrives som en potens af 4 skal der gælde t = 4x,hvor du så skal finde x. Hvis t er rimeligt pænt tal kan det aflæses ellers kan du tage logaritmen på begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: hvordan regner man det her. Haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.