Matematik

beregning af vektorer

27. september 2009 af alex`en (Slettet)

 bestem længde og retningsvinkel for hver af vektorerne a = (11 over -2) b = (15 over 2) c = (7 over -4) og d = (-3 over 5)

jeg har bestem længden, men er lidt i tvivl om hvordan retningsvinklen bestemmes, håber der er nogle som kan hjælpe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af peter lind

Retningsvinklen v for  vektoren a er er givet ved a =|a|(cos(v), sin(v) )


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2009 af jesperher (Slettet)

formentligt kan du finde hjælp i denne tråd..

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=735668


Skriv et svar til: beregning af vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.