Matematik

Løse ligning. Haster!

29. september 2009 af nadiacullen (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der lige vil hjælpe mig med at løse den her ligning, ellers så bare skriv resultatet, så finder jeg selv ud af det.

350 = (x^2*150)/11880

Har løst hundrede af dem, og ved ikke lige hvorfor den her giver mig så mange problemer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af mathon

(350·11880)/150 = x2

x = ±√[(350·11880)/150]


Svar #2
29. september 2009 af nadiacullen (Slettet)

Mange tak (:


Skriv et svar til: Løse ligning. Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.