Matematik

meget hurtig og nemt!!!

29. september 2009 af venneminde (Slettet)

Hej alle sammen!!!

En vare koster 200 kr. Da der er udsalg får man 25% i rabat ved kassen. Hvor meget skal man betale?

Har glemt reglen, hvordan man havde regnet det ud!!! -


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af Simione (Slettet)

25*200/100


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2009 af Isomorphician

200 kr. = 100 %

Udsalgspris = 100 % - 25 % = 75 % = 0,75 * 100 % = 0,75 * 200 kr. = ....


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2009 af nina2469 (Slettet)

 200/100*75=150


Skriv et svar til: meget hurtig og nemt!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.