Matematik

Lidt hjælp bedes :-S

30. september 2009 af Alkymisten (Slettet)

OPgaven lyder:

Grafen for f(x)=x3-9x afgrænser sammen med z-aksen i anden kvadrent en punktmængde. Bestem arealet af punktmængden.

Jeg starter med at finde nulpunkter og får at x=-3, x=0 og x=3 men hvilke x-værdier bruger jeg som grænser? -3 og 0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2009 af Isomorphician

Ja.


Svar #2
30. september 2009 af Alkymisten (Slettet)

mange tak  :-)


Skriv et svar til: Lidt hjælp bedes :-S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.