Matematik

Funktioner

01. oktober 2009 af mesterp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner man y-værdien når man kender x?

håber det er nogtle som kan hjælpe hurtigt


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2009 af Isomorphician

y = 2x + 3

Hvis x = 1 indsættes 1 på x's plads og man udregner:

y = 2*1 + 3

y = 2 + 3

y = 5


Svar #2
01. oktober 2009 af mesterp (Slettet)

tak for svaret. hva så når det er omvendt. og man kender x-værdien og skal finde y? er det så det samme?


Svar #3
01. oktober 2009 af mesterp (Slettet)

kan du forklare det sprogligt osse? er det ikke noget med man bare isolerer den ene variabel på den ene side af lighedstegnet.


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. oktober 2009 af Isomorphician

Omvendt:

y = 2x + 3

Hvis y = 7 indsættes 7 på y's plads og man udregner:

7 = 2x + 3

4 = 2x

2 = x


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. oktober 2009 af Isomorphician

#3: Jo.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.