Matematik

Bevis at 2*2=5

01. oktober 2009 af tank (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle på studieportalen :D

Prøv at bevise 2*2=5 (i får brug for jeres kravdratsætninger)

lad

A=4

B=5

C=6

Held og kykke :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

Du får et hint: der er et tal man ikke må dividere med.


Svar #2
02. oktober 2009 af tank (Slettet)

hint = 0

Good Luck


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

Altså jeg kan sagtens lave beviset, men nu er det jo dig, der har fået opgaven. :)


Svar #4
02. oktober 2009 af tank (Slettet)

nårh nej nej. jeg kender godt beviset :D

synes på en måde er det en godt bevis, at kende kvardrarsætninger på :D


Skriv et svar til: Bevis at 2*2=5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.