Matematik

Løs følgende ligningssystemer:

04. oktober 2009 af Gajoel (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Nu er jeg så heldig, at have fået mig noget af det tørreste af en matematik lærer på gym - det hjælper så ikke på det, at han har valgt at give os (klassen) nogle opgaver for, hvor vi ikke har gennemdiskuteret metode for udregning - pinligt.

Skal bruge hjælp til følgende opgaver:

a) 14p + 8s = 12  ∧  6p - 3s = 0 

b) 2x + y = 6x + 4 = -2

c) 6s - 3t = 39  ∧  -4s + 3t = -29

Gerne; udregning, resultat og en kort beskrivelse af hvad det hele går ud på.

På forhånd tak!


Svar #1
04. oktober 2009 af Gajoel (Slettet)

 Og gerne hurtigst muligt, tak :)


Skriv et svar til: Løs følgende ligningssystemer:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.